Пиріг з маком – смачне доповнення до чашки чаю. Бісквітне тісто як не можна краще підходить для такого десерту. Спробуйте блюдо для вашого сімейного сніданку.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 4 шт.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Розпушувач тіста – 10 гр.
- Мак – 3 ст. л.
- Масло – для змазування
Процес приготування:
Почнемо готувати бісквітний пиріг з маком. Яйця збиваємо з цукром до пишної піни. В процесі поступово збільшуємо швидкість міксера.
Після того, як цукор розчиниться, можна всипати борошно. Бажано просіяти. Починаємо замішувати тісто ложкою зверху вниз.
Висипаємо в тісто три столові ложки маку. Ще трохи перемішуємо і виливаємо масу в обмащений вершковим маслом форму. Випікаємо близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Готовий бісквітний пиріг з маком злегка остуджуємо, дістаємо з форми, ділимо на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт з вершковим маслом класичний Бісквіт