Гуляш з курячої печінки – це швидкий варіант для поживного обіду. Блюдо виходить ніжним і ароматним, а підлива з томатної пасти доповнить і прикрасить будь-який гарнір.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 500 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 1 зуб.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Вода – 1 склянка
- Паприка – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Лавровий лист – 2 шт.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування гуляша з курячої печінки з підливою. Подрібнюємо цибулю. Моркву натираємо на тертку. Обсмажуємо овочі на середньому вогні протягом 3 хвилин.
Курячу печінку промиваємо за допомогою друшляка під холодною водою, при необхідності нарізаємо на дрібні шматочки. Відправляємо обсмажуватися до овочів.
Додаємо в блюдо сіль, перець, паприку і тонко нарізаний болгарський перець. Обсмажуємо 5-7 хвилин.
Наливаємо склянку води і відразу ж викладаємо томатну пасту. Розмішуємо інгредієнти і тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин.
Незадовго до готовності кладемо на блюдо лаврове листя і подрібнений часник для аромату. Вимикаємо плиту.
Соковитий гуляш з курячої печінки прийнято подавати гарячим. За бажанням страву можна доповнити зеленню. Готово!
Гуляш Гуляш з курки з підливою на сковороді Гуляш з курки на сковороді Гуляш класичний гуляш Курячий з підливкою з томатної пасти на сковороді