Апетитний, соковитий, смачний і ароматний гусак з гречкою, приготований в рукаві! Готувати його не так складно, як здається на перший погляд. Головне-вибрати правильні спеції! Трохи зусиль і результат вас точно порадує!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гусак – 3 кг
- Гречка – 200 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Паприка – за смаком
- Часник – 3 зуб.
- Розмарин сушений – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати гусака з гречкою в рукаві в духовці легко! Гречку відправляємо варитися в киплячу підсолену воду на 10 хв
Часник чистимо і пропускаємо через прес.
Гусака промиваємо, вирізаємо гузку і очищаємо від зайвого жиру.
Натираємо гусака сіллю, перцем, часником і розмарином. Кладемо в целофановий пакет і відправляємо в холодильник на 3 години.
Фаршируємо гусака гречкою, зашиваємо ниткою і скріплюємо зубочисткою. Перекладаємо його в рукав для запікання і ставимо в духовку. Запікаємо 3 години при 180 градусах, через 60 хв. температуру можна зменшити до 170.
Приємного апетиту!
Гусак в духовці Гусак в рукаві в духовці Гусак з гречкою в духовці Гусак з гречкою в рукаві в духовці Гусак з хрусткою скоринкою цілком у духовці Гусак цілком в рукаві в духовці