Апетитний, соковитий, смачний і ароматний гусак з гречкою, приготований в рукаві! Готувати його не так складно, як здається на перший погляд. Головне-вибрати правильні спеції! Трохи зусиль і результат вас точно порадує!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гусак – 3 кг
  • Гречка – 200 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Паприка – за смаком
  • Часник – 3 зуб.
  • Розмарин сушений – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати гусака з гречкою в рукаві в духовці легко! Гречку відправляємо варитися в киплячу підсолену воду на 10 хв

Часник чистимо і пропускаємо через прес.

Гусака промиваємо, вирізаємо гузку і очищаємо від зайвого жиру.

Натираємо гусака сіллю, перцем, часником і розмарином. Кладемо в целофановий пакет і відправляємо в холодильник на 3 години.

Фаршируємо гусака гречкою, зашиваємо ниткою і скріплюємо зубочисткою. Перекладаємо його в рукав для запікання і ставимо в духовку. Запікаємо 3 години при 180 градусах, через 60 хв. температуру можна зменшити до 170.

Приємного апетиту!

Гусак в духовці Гусак в рукаві в духовці Гусак з гречкою в духовці Гусак з гречкою в рукаві в духовці Гусак з хрусткою скоринкою цілком у духовці Гусак цілком в рукаві в духовці