Завдяки особливому способу приготування сметанний крем виходить приголомшливо густим і ніжним! Такий крем зробить ваш десерт ще апетитніше. А на смак його не відрізнити від шедеврів із кондитерських!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сметана 20% – 500 гр.
- Цукрова пудра – 150 гр.
- Ванілін – 1 щіпка
Процес приготування:
Приступимо до приготування густого сметанного крему для бісквітного торта. Для приготування крему нам знадобитися марля. Її потрібно скласти в чотири шари. Кладемо всередину сметану, зав’язуємо і підвішуємо над тарілкою. Для цього можна взяти підставку для чашок. Прибираємо сметану в холодильник на 8 годин, а краще всього залишити її на ніч. За цей час із неї стече сироватка і вона стане більш густий.
З’єднуємо метану з цукровою пудрою і ваніліном. Перемішуємо і збиваємо міксером на великих обертах протягом 15 хв
Прибираємо крем в холодильник ще на кілька годин.
Приємного апетиту!
Крем для бісквітного торта Крем для торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта