Домашній холодець для вашого обіду або вечері можна приготувати з м’яса індички в мультиварці. Блюдо виходить ароматним і дуже поживним. Оцініть простий рецепт і порадуйте близьких!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Гомілку індички – 800 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Перець чорний горошок – за смаком
- Сіль – 20 гр.
- Желатин харчовий – 10 гр.
- Лавровий лист – за смаком
Процес приготування:
Рецепт холодцю з індички в мультиварці простий у приготуванні! Гомілка індички заздалегідь розморожуємо і гарненько промиваємо.
Підготовлене м’ясо викладаємо в чашу мультиварки і заливаємо його водою.
Далі додаємо сіль, перець, лаврове листя і очищений ріпчасту цибулю.
Закриваємо вміст кришкою і тушкуємо в спеціальному режимі близько 5 годин.
Після гасіння витягаємо гомілку, остуджуємо її. Потім відокремлюємо м’ясо і дрібно нарізаємо.
Глибоку тарілку устеляємо харчовою плівкою. Сюди викладаємо м’ясо і подрібнені зубчики часнику.
Проціджуємо потрібну кількість бульйону, змішуємо його з желатином і вливаємо до м’яса індички. Ставимо блюдо в холодильник на 6-8 годин.
Після готовності холодець акуратно перекладаємо на блюдо за допомогою харчової плівки. Можна подавати до столу!
Рецепти на Новий рік Холодець Холодець без желатину Холодець з індички Холодець з індички з желатином Холодець класичний