Раніше я завжди готувала холодець на плиті. Сьогодні хочу поділитися чудовим рецептом холодцю з яловичини, приготованого в мультиварці. Страва готується просто, а виходить незвичайно апетитним і дуже смачним. Обов’язково скористайтеся рецептом і приготуйте м’ясну закуску!


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Сало свиняче (з шкірою) – 600 гр.
  • Яловичина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Вода – 1 л
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний горошок – 7 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Часник – 2 головки
  • Лавровий лист – 2 шт.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування холодцю з яловичини в мультиварці? Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування холодцю.

Свиняче сало з шкірою залийте водою і поставте на ніч у холодильник.

Вимочене сало вимийте і зачистити ножем.

Потім зніміть шкіру з допомогою ножа. Сало більше не знадобиться.

Яловичину промийте. Ріпчасту цибулю очистіть від верхньої лушпиння. У чашу мультиварки викладіть яловичину, шкуру від сала, ріпчасту цибулю, лавровий лист, сіль, цукровий пісок і чорний перець горошком.

Залийте холодною водою таким чином, щоб вона повністю покривала м’ясо. На панелі мультиварки встановіть програму «Суп», час приготування – 4 години, і натисніть кнопку «Старт». Часник очистіть від лушпиння, і наріжте тонкими скибочками.

Готове м’ясо остудіть його, розберіть на волокна руками. Бульйон процідіть. Підготуйте ємності для холодцю. На дно викладіть м’ясо. Залийте бульйоном, щоб він покривав м’ясо, додайте часник. Остудіть холодець, накрийте і поставте в холодильник на 6-8 годин, а краще на ніч.

Холодець з яловичини, приготований в мультиварці, подавайте на стіл порційно з хріном і гірчицею.

Приємного апетиту!

Холодець без желатину в мультиварці Холодець в мультиварці Холодець в мультиварці Редмонд Холодець з свинини без желатину Холодець з свинини в мультиварці Холодець з яловичини без желатину