Любителям холодцю з задоволенням хочу порекомендувати чудовий рецепт холодцю, приготованого з свинячої рульки і індички. М’ясна закуска виходить наваристою, насиченою і ароматною. Приготуйте апетитний холодець своїм домашнім, і вони залишаться в захваті!
Інгредієнти: на 10 порц.
- Свиняча рулька – 1 шт.
- Курячі лапки – 500 гр.
- Куряча шия – 500 гр.
- Шия індички – 1 шт.
- Гомілку індички – 1 шт.
- Вода – 3,5 л.
- Перець чорний горошок – 10 шт.
- Сіль – за смаком
- Часник – 4 зуб.
- Лавровий лист – 3 шт.
Процес приготування:
Рецепт холодцю зі свинячої рульки і індички простий у приготуванні! Свинячу рульку, курячі лапки і шиї, гомілку і шиї індички гарненько вимийте і зачистити ножем.
Підготовлені інгредієнти викладіть в глибоку каструлю і залийте водою так, щоб вона покривала м’ясо. Додайте лавровий лист, сіль і чорний перець горошком. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Шумівкою зніміть піну, що утворилася, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть під кришкою 5 годин.
М’ясо викладіть в миску і повністю остудіть його. Гарячий бульйон акуратно процідіть в окрему ємність. Остигле м’ясо відокремте від кісток і дрібно наріжте. Часник очистіть від лушпиння і подрібніть. У бульйон додайте подрібнений часник. Добре перемішайте.
Підготуйте ємності. На дно викладіть підготовлене м’ясо і рівномірно розподіліть його. Залийте м’ясо бульйоном так, щоб бульйон повністю його покривав. Повністю остудіть холодець, а потім накрийте ємності кришками і поставте в холодильник застигати на 6-8 годин, але краще всього на ніч.
Апетитний ароматний холодець зі свинячої рульки і індички подавайте на стіл порційно.
Насолоджуйтеся м’ясної закускою!
Рецепти на Новий рік Холодець в каструлі Холодець з курки Холодець з курки без желатину Холодець з курки в каструлі Холодець з свинини Холодець зі свинячої рульки