Любителі італійських страв звичайно хотіли б насолоджуватися цією смачною їжею в затишній домашній обстановці. Тому не упускайте випадку поекспериментувати з новими рецептами для того, щоб знайти своє ідеальне тісто для піци.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Сіль – 0.33 ч. л.
  • Сухі дріжджі – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати ідеальне тісто для піци як у піцерії? У миску налийте теплу воду, всипте дріжджі і цукор. Суміш накрийте рушником і залиште на 10 хвилин.

Коли на поверхні дріжджової маси з’явиться пінна шапочка, додайте сіль і масло.

Просійте борошно через сито і невеликими частинами вводите її в миску до дріжджової маси. Кожен раз добре перемішуйте тісто. Борошна може знадобитися трохи більше або менше. Слідкуйте за тим, щоб тісто вийшло м’яким і еластичним.

Тісто скачайте в кулю, накрийте рушником і поставте у тепле місце на 20 хвилин. Коли тісто підніметься, його можна розкачати і сформувати піцу.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для піци Дріжджове тісто для піци в духовці Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без яєць Тісто для піци як у піцерії Тісто на воді для піци на сухих дріжджах