Курячі котлети з манною крупою – справжня знахідка для господині. Вони виходять особливо ніжними і м’якими на смак, з апетитною золотистою скоринкою. А готувати їх дуже легко і просто. І ситну вечерю для всієї родини готовий!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча грудка – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Манна крупа – 3 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування котлет з курячих грудок з манкою? Курячі грудки промиваємо, зрізаємо м’ясо і перекручуємо через м’ясорубку.

Цибулю чистимо і також подрібнюємо в м’ясорубці.

Часник дрібно кришимо.

З’єднуємо курку, цибулю, манну крупу, часник і додаємо їм сіль і перець.

Формуємо котлети і викладаємо їх на змащену рослинним маслом сковороду. Смажимо котлети 15 хв. За 5-7 хв. на кожну сторону, до утворення рум’яної скоринки.

Приємного апетиту!

Котлети з курячого філе на сковороді Котлети з курячої грудки Курячі котлети без борошна Курячі котлети без цибулі Курячі котлети з манкою на сковороді Курячі котлети на сковороді ПП курячі котлети на сковороді