По-справжньому оригінальними виходять котлети з курячих шлунків. Незвичайний інгредієнт зробить страву соковитою і поживним. Здивуйте ваших домашніх!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі шлунки – 1 кг
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Манна крупа – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати котлети з курячих шлунків легко! Курячі шлунки довго і ретельно промиваємо під холодною водою. При необхідності видаляємо плівку і жир, потім продукт відкидаємо на друшляк.

Чисті просушені шлунки відправляємо в м’ясорубку і перетворюємо їх у фарш.

До м’ясного фаршу додаємо сіль, паприку і будь-які спеції на ваш розсуд.

Подрібнюємо цибулину. Її також кладемо у фарш. Розбиваємо в масу яйце. Перемішуємо.

Додаємо манну крупу і знову перемішуємо вміст.

Руками ліпимо великі круглі котлети. Не прогадаєте з розміром, так як під час смаження продукт зменшиться.

Борошно необхідна для панірування. За бажанням можна додати трохи солі. Обвалюємо котлети з усіх боків.

Розігріваємо сковороду, вливаємо в неї рослинне масло і викладаємо котлети. Обсмажуємо до хрусткої скоринки з обох сторін. При необхідності тушкуємо під кришкою.

Готові котлети з курячих шлунків подаємо в гарячому вигляді. Страву можна доповнити будь-яким гарніром або свіжими овочами. Приємного апетиту!

Курячі котлети Курячі котлети без борошна Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без хліба Курячі котлети з борошном Курячі котлети з манкою на сковороді