Хочемо познайомити вас чудовим, легким і повітряним кремом чіз. Це геніальне і водночас просте кондитерське рішення для прикраси тортів і тістечок. Крем-чіз, приготований на основі олії більш пластичний, добре тримає форму, тому з нього легко робити прикраси на десертах.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Масло вершкове – 115 – 120 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Сир сирний – 340 – 350 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати крем-чіз на олії для прикраси торта. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м’яким. На максимальній швидкості міксера збийте масло до утворення однорідної пухкої маси. Потім додайте пудру.
Збивайте масло з цукровою пудрою 5-10 хвилин, поки цукрова пудра повністю не розчиниться.
Потім додайте в масляну масу сирний сир. Вводите сир поступово, невеликими частинами. Збивайте крем на середній швидкості міксера. Крем повинен вийде повітряним і пружним.
Перед тим, як приступити до прикраси торта, охолодіть крем в холодильнику.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для прикраси торта Вершково-сирний крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта Крем-чіз для медовика Сирно-масляний крем для торта Торти