Домашній заварний крем для наполеона можна приготувати з маслом, молоком і згущеним молоком. Солодке додаток готується швидко і легко. Ідеальне рішення для ваших десертів.
Інгредієнти: на .
- Молоко згущене – 200 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати крем для Наполеона заварний з молоком, маслом і згущеним молоком? У каструлі змішуємо молоко, цукор і борошно.
Ретельно збиваємо масу віночком.
Ставимо каструлю з вмістом на плиту і варимо до густого стану.
Крем слід постійно розмішувати, щоб він не пригорав.
В отриманий густий крем виливаємо згущене молоко і розтоплене вершкове масло.
Збиваємо міксером до пишної однорідної маси.
Даємо заварному крему зі згущеним молоком охолонути, після можна використовувати у приготуванні наполеона. Готово!
Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з маслом для Наполеона Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Крем для торта Наполеон Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти