Хоча сир маскарпоне і містить до 75% жиру, але в тандемі з вершковим маслом буде хорошим кремом для декору і змазування коржів для торта. Такий крем не потрібно довго збивати, тільки до однорідної текстури, інакше він може розшаруватися. У крем додається цукрова пудра замість цукру, що робить крем гладким.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир Маскарпоне – 380 гр.
- Масло вершкове – 180 гр.
- Цукрова пудра – 2.5 ст. л.
Процес приготування:
Готувати крем з маскарпоне і масла для торта легко! В окремий посуд покладіть розм’якшене протягом не менше 1 години при кімнатній температурі вершкове масло.
Збийте за допомогою міксера на високій швидкості протягом 2 хвилин, потроху підсипаючи цукрову пудру.
Потім до маслу перекладіть маскарпоне. Сир, на відміну від масла, повинен бути з холодильника, і щоб краще взбивался, ложкою його розімніть.
Міксер перемкніть на низьку швидкість і протягом однієї хвилини збийте сир з маслом до пишної однорідної консистенції.
Приготованим кремом з маскарпоне і масла можете декорувати свій тортик. З таким кремом він заграє новими фарбами.
Смачною і вдалою випічки!
Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Торти