Смачні, свіжі круасани краще всього готувати вдома! Таке ласощі може бути як з солодкою начинкою, так і з м’ясним наповненням. Дуже поживними виходять круасани з ковбасою та сиром. Плавлений сир добре доповнює випічку, робить її ще апетитніше. Пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 450 гр.
  • Шинка – 200 гр.
  • Сир – 350 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 20 мл
  • Кунжут – 30 гр.

Процес приготування:

Приступимо до приготування круасанів з ковбасою і сиром з листкового тіста. Листкове тісто розморожуємо і ріжемо його у формі трикутників, з підставою приблизно 9 див.

Сир натираємо на крупній тертці.

Шинку ріжемо невеликими кубиками.

Змішуємо сир і шинку, приправляємо чорним перцем за смаком.

Тепер викладаємо начинку на кожен трикутник і звертаємо їх рулетиком.

Змащуємо деко олією і викладаємо круасани. Випікаємо при 190 градусах 15-20 хв.

Приємного апетиту!

Круасани