Смачні, свіжі круасани краще всього готувати вдома! Таке ласощі може бути як з солодкою начинкою, так і з м’ясним наповненням. Дуже поживними виходять круасани з ковбасою та сиром. Плавлений сир добре доповнює випічку, робить її ще апетитніше. Пальчики оближеш!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 450 гр.
- Шинка – 200 гр.
- Сир – 350 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 20 мл
- Кунжут – 30 гр.
Процес приготування:
Приступимо до приготування круасанів з ковбасою і сиром з листкового тіста. Листкове тісто розморожуємо і ріжемо його у формі трикутників, з підставою приблизно 9 див.
Сир натираємо на крупній тертці.
Шинку ріжемо невеликими кубиками.
Змішуємо сир і шинку, приправляємо чорним перцем за смаком.
Тепер викладаємо начинку на кожен трикутник і звертаємо їх рулетиком.
Змащуємо деко олією і викладаємо круасани. Випікаємо при 190 градусах 15-20 хв.
Приємного апетиту!
Круасани