Крильця в паніровці виходять хрусткими зовні і соковитим всередині. Від такої закуски ніхто не відмовиться. Їх можна обсмажити у фритюрі або запекти в духовці.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі крильця – 1 кг
- Сухарі панірувальні – 200 гр.
- Приправа для курки – за смаком
- Яйце – 2 шт.
- Масло рослинне – 2 – 3 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати крильця в хрусткій паніровці в духовці. Крила помийте і очистіть від залишків пір’я, обсушіть їх паперовими рушниками і зріжте кінчики.
Викладіть крила в миску, посипте їх сухими спеціями і влийте рослинне масло, перемішайте і маринуйте 30-40 хвилин.
В одній мисці збийте курячі яйця, в іншу всипте панірувальні сухарі. Спочатку занурте крила в яєчну масу.
Потім обваляйте крила в панірувальних сухарях і викладіть на деко.
Запікайте крила при 180-190 градусах 35-40 хвилин до красивого рум’яного кольору. Подавайте їх на стіл із зеленню і соусами за смаком.
Смачного!