Апетитне і ніжне куряче м’ясо з кабачками ви можете легко і досить швидко приготувати до обіду. Страва буде легким і, при цьому, ситним, смачним. Обов’язково спробуйте приготувати курку з кабачками у себе в духовці і оцінити весь смак цієї чудової страви.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Куряча грудка – 4 шт.
- Кабачки (невелика) – 3 – 4 шт.
- Картопля – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 – 3 головки
- Сир – 300 гр.
- Майонез – 200 гр.
- Приправа для курки – за смаком
- Сіль – за смаком
- Часник – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати курячу грудку з кабачками в духовці? Візьміть велике деко і устелите його фольгою. Потім створіть шар з нарізаного на кільця чи півкільця цибулі.
Зріжте м’ясо з кісток і злегка відбийте, посоліть і поперчіть. Потім розкладіть куряче філе по шару цибулі на деку.
Картоплю, якщо він молодий, ретельно вимийте і наріжте кружечками. Якщо картопля старий, то його потрібно попередньо почистити. Розкладіть картопля по шару курочки і злегка присипте спеціями.
Роздушіть очищений часник і ретельно змішайте його з майонезом. Можете додатково додати суху або дрібно посічену свіжу зелень. Соусом з майонезу ретельно змастіть шар картоплі.
Кабачки ретельно вимийте і наріжте кружечками. Розподіліть кабачки поверх майонезу і посипте все це натертим сиром. Поставте деко в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Готове блюдо подавайте до столу в гарячому вигляді, розподіливши на порції.
Приємного апетиту!
Кабачки для схуднення Кабачки з картоплею в духовці Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Курячі грудки з кабачками Страви з кабачків