Приготувати відбивні можна не тільки звичним способом на сковороді, а також запекти куряче м’ясо в духовці в приголомшливому гірчично-медовому маринаді без борошна та яєць. М’ясо виходить соковитим, ніжним і дієтичним. Такі відбивні готуються просто і відмінно гармонують з овочами, запеченими і свіжими.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 2 шт.
- Гірчиця – 15 гр.
- Мед – 20 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Майонез – 25 гр.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Перець червоний мелений – 0.5 ч. л.
- Паприка – 0.5 ч. л.
- Олію соняшникову – 15 мл
Процес приготування:
Як почати готувати курячі відбивні без борошна? У невелику миску викладіть гірчицю, налийте масло, додайте подрібнену попередньо очищений часник, мед і майонез. Посоліть і всипте спеції за бажанням. Ретельно перемішайте всі складові.
Куряче філе промийте і промакните паперовим рушником і наріжте тонкими плоскими шматками уздовж. Трохи відбийте м’ясо, обгорнувши харчовою плівкою.
Перекладіть м’ясо в маринад і добре змастіть всі шматки. Накрийте тарілку з куркою і залиште на 2 години.
Деко застеліть папером для випічки і викладіть відбивні, зверху вилийте на них інший маринад і ставте готуватися в духовку при 180 градусах на 40 хвилин.
Відбивні з курки перекладіть в тарілку і подавайте з соусом або овочами.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці