Курячі відбивні на пару є дієтичним блюдом. Використання у приготуванні улюблених спецій робить це блюдо смачним і соковитим. Крім цього, курячі відбивні, приготовані на пару, максимально зберігають свою корисність. Це відмінний варіант страви для дітей, а також для дорослих, які дотримуються правильного харчування.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 350 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 70 гр.
  • Болгарський перець солодкий (червоний) – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сметана – 4 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для курки – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування курячих відбивних на пару? Підготуємо куряче філе. Розрізаємо вздовж на дві рівні пластини.

Далі необхідно м’ясо відбити спеціальним молоточком, потім посолити і додати спеції.

Томат вимийте і наріжте кружечками.

Ріпчасту цибулю очищаємо і ріжемо півкільцями.

Червоний салатний перець слід промити під проточною водою, потім нарізати кільцями і прибрати насіння.

Подрібнюємо сир твердий з допомогою терки.

На підготовлені шматочки філе викладаємо спочатку цибулю, потім перець і томат. Зверху можна трохи посолити.

Для приготування страви на пару будемо використовувати мультиварку (можна і пароварку). Елемент мультиварки з отворами необхідно покрити папером для випічки. Далі потрібно зробити в ній отвори для пари.

Після цього викладаємо відбивні на папір, зверху покриваємо сметаною.

посипаємо Тертим сиром відбивні. Кришку мультиварки закриваємо, встановлюємо програму «На пару» і готуємо страву 40 хвилин.

За цей час ніжне і апетитне блюдо повністю приготуватися. Подаємо до столу в гарячому вигляді з гарніром або з овочами.

Приємного вам апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе Курячі відбивні