Курячі відбивні на пару є дієтичним блюдом. Використання у приготуванні улюблених спецій робить це блюдо смачним і соковитим. Крім цього, курячі відбивні, приготовані на пару, максимально зберігають свою корисність. Це відмінний варіант страви для дітей, а також для дорослих, які дотримуються правильного харчування.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряче філе – 350 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Сир Пармезан – 70 гр.
- Болгарський перець солодкий (червоний) – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сметана – 4 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа для курки – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування курячих відбивних на пару? Підготуємо куряче філе. Розрізаємо вздовж на дві рівні пластини.
Далі необхідно м’ясо відбити спеціальним молоточком, потім посолити і додати спеції.
Томат вимийте і наріжте кружечками.
Ріпчасту цибулю очищаємо і ріжемо півкільцями.
Червоний салатний перець слід промити під проточною водою, потім нарізати кільцями і прибрати насіння.
Подрібнюємо сир твердий з допомогою терки.
На підготовлені шматочки філе викладаємо спочатку цибулю, потім перець і томат. Зверху можна трохи посолити.
Для приготування страви на пару будемо використовувати мультиварку (можна і пароварку). Елемент мультиварки з отворами необхідно покрити папером для випічки. Далі потрібно зробити в ній отвори для пари.
Після цього викладаємо відбивні на папір, зверху покриваємо сметаною.
посипаємо Тертим сиром відбивні. Кришку мультиварки закриваємо, встановлюємо програму «На пару» і готуємо страву 40 хвилин.
За цей час ніжне і апетитне блюдо повністю приготуватися. Подаємо до столу в гарячому вигляді з гарніром або з овочами.
Приємного вам апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе Курячі відбивні