Відбивні з курки готуються дуже швидко і просто. М’ясо виходить неймовірно соковитим. Завдяки легкому кляру, філе практично неможливо пересушити. Спробуйте блюдо для вашого сімейного обіду!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 400 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 120 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати відбивні з курячого філе на сковороді легко! М’ясо грудки нарізаємо рівномірними шматочками товщиною 1,5 див. Філе злегка відбиваємо кухонним молотком. Натираємо сіллю і перцем кожен шматочок з обох сторін.

Яйця збиваємо з борошном до однорідності. Злегка обволікає шматочки м’яса в цій суміші і відправляємо в розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки. Куряче м’ясо готується швидко, тому стежте, щоб не пережарилось.

Викладаємо м’ясо на тарілку і можна подавати до столу. Ситного обіду!

Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні