Курячі відбивні в панірувальних сухарях готуються набагато швидше, ніж з інших видів м’яса. Для панірування використовується борошно сухарі, це дозволяє створити на шматочки курки товсту хрустку скоринку, яка запечатает весь сік всередині відбивною.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 850 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сухарі панірувальні – для посипання
Процес приготування:
Приступимо до приготування курячих відбивних в панірувальних сухарях. Філе курки розморозити, помити і просушити. Покласти м’ясо на обробну дошку.
Накрити шматок курки харчовою плівкою.
Відбити куряче філе кухонним молотком.
Надто сильно відбивати філе не потрібно, воно може порватися.
Відбите м’ясо покласти на тарілку, посолити, поперчити з обох сторін.
Порізати великі відбиті шматки філе на порційні шматки для відбивних.
Вилити розбиті курячі яйця в миску і збовтати їх.
Окремо в тарілку всипати борошно.
В іншу миску висипати панірувальні сухарі. Потім можна буде досипати ще.
Розігріти в сковороді олію для смаження і зменшити вогонь до середнього.
Взяти відбивну, обваляти її в борошні.
Занурити шматок м’яса в яйце з двох сторін і дати яєчної суміші стекти.
Помакать відбивну сухарі з двох сторін.
Надіслати заготовку на сковороду.
Заповнити сковороду відбивними в один шар.
Смажити відбивні до появи хрусткої золотистої скоринки.
Подавати курячі відбивні в паніровці з сухарів зі свіжими овочами і гарніром з круп або картоплі.
Приємного апетиту!
Відбивні з курячого філе Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні в клярі на сковороді