Курячі відбивні в сирному клярі вам неодмінно сподобаються і вам захочеться повторити це блюдо ще не одного разу на своїй кухні. Сир для кляру потрібен тільки твердий, а ось спеції додавайте які тільки любите – тут обмежень немає. Подавайте курячі відбивні з будь-яким гарніром. Готуйте їх із задоволенням і їжте із задоволенням!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
- Куряче філе – 250 гр.
- Сир Пармезан – 70 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Вода – 2 ст. л.
- Часник сушений – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати курячі відбивні в сирному клярі? Філе промийте і обсушіть.
Наріжте філе на порційні, невеликі і нетовсті шматки, відбийте кожен з двох сторін і замаринуйте в спеціях, сухому часнику і солі.
Твердий сир дрібно подрібніть на тертці, викладіть в миску, додайте туди ж пару ложок води і сире куряче яйце.
В кляр додайте борошно і спеції.
Розколотіть тісто до однорідності.
Курку умочіть в сирний кляр.
На розпеченому маслі обсмажте відбивні з кожного боку до готовності. Смажте під кришкою на невеликому вогні.
Гарячі відбивні подавайте до столу з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Відбивні з курячого філе на сковороді Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні Курячі відбивні в клярі на сковороді