В даному рецепті вам пропонується нафарширувати курячі відбивні обсмаженими морквою з цибулею і солоним огірочком. Запечемо це блюдо в духовці під сметанним соусом та сиром «моцарела».
Інгредієнти: на 1 порц.
- Куряча грудка – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Огірки солоні – 1 шт.
- Морква – 0.5 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Сир Моцарелла – 3 л
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
Процес приготування:
Для того щоб приготувати курячі відбивні з начинкою, грудку курки розрізати на 3 поздовжніх скибочки, посипте сіллю і перцем і злегка відбийте. Зубки часнику почистіть і наріжте тонкими слайсами, а потім покладіть його на шматочки м’яса.
Почистіть цибулю і моркву і промийте їх. Цибулю наріжте на тонкі чверть кільця, а моркву подрібнити на крупній тертці. Обсмажте ці овочі на рослинному маслі і розкладіть на шматочки м’яса.
Солоний огірок наріжте тонкою соломкою і покладіть на відбивні.
Шматочки м’яса акуратно скрутіть рулетиками і помістіть їх в будь-яку форму для запікання. Рулетики намажте сметаною і на 10 хвилин помістіть в духовку, розігріту до 180°С.
Після закінчення цього часу на рулетики укладіть по скибочці «моцарели» і продовжите запікання ще 15 хвилин.
Запікайте курячі відбивні до розплавлення сиру і рум’яної кірочки на поверхні.
Готову страву перекладіть в тарілку, полийте соусом від запікання, декоруйте свіжою зеленню і подайте до столу.
Приємного апетиту!
Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе з сиром в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці