Ідеальний варіант для оригінального і ситного обіду – курячий шніцель з грибами. Страва не вимагає гарніру і зовсім не складний у приготуванні. Здивуйте своїх рідних!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 400 гр.
- Гриби – 350 гр.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Петрушка – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло – для смаження
Процес приготування:
Готувати курячий шніцель з грибами легко! Промиваємо куряче філе. Занадто великі шматочки розрізаємо. Обвалюємо м’ясо в злегка підсоленій борошні.
Швидко обсмажуємо шматочки в борошні на вершковому маслі. На кожну сторону виділяємо приблизно 2 хвилини.
Миємо та очищаємо гриби, нарізаємо і обсмажуємо до готовності із сіллю і чорним меленим перцем. В кінці смаження додаємо подрібнену петрушку.
гриби викладаємо курячі шматочки. Тушкуємо страву на повільному вогні ще 5 хвилин.
Розкладаємо блюдо по порційних тарілках. Курячий шніцель з грибами подаємо в теплому вигляді. Готово!
Котлети з курячого філе на сковороді Котлети з курячої грудки Курячі котлети Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без яєць