В цьому рецепті вам пропонується швидко приготувати смачне і дієтичне блюдо. Приготуємо в духовці запіканку з кабачків і брокколі. Страву можна подати до сімейного вечері або приготувати для дітей.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Капуста Брокколі – 200 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Сметана – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 0.5 склянки
- Сир – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати овочеву запіканку з кабачків і брокколі? Кабачок добре помийте, очистіть від шкірки і натріть на тертці.
Потім перекладіть кабачкову масу в окремий посуд, трохи посоліть і залиште на 20 хвилин, щоб кабачок дав свій сік.
Брокколі розділіть на окремі суцвіття і поваріть їх 3-4 хвилини в підсоленій воді.
Потім відкиньте капусту на друшляк.
В окрему миску розбийте яйця, додати до них сметану, поперчіть і добре розмішайте віночком.
В цю суміш насипте борошно і покладіть тертий сир.
Все ще раз добре перемішайте.
кабачок Натертий відіжміть і покладіть рівним шаром у форму для запікання, змащену олією.
Поверх кабачків розкладіть суцвіття брокколі.
Овочі залийте приготованою сумішшю.
Форму з запіканкою помістіть в духовку, розігріту до 200°С і запікайте протягом 30 хвилин.
Готову запіканку остудіть і, розрізаємо на порційні шматочки, подайте до столу.
Приємного апетиту!
Запіканка з кабачків Запіканка з кабачків з сиром Запіканка з кабачків з сиром і сметаною Запіканка з кабачків з сиром і яйцем Страви з кабачків