Соковите і апетитне овочеве рагу з курячими шматочками і білокачанної капустою – це м’яке, ніжно, в міру пікантне і дуже корисна страва. Воно стане відмінним обідом або вечерею і сподобається всій родині! Готувати просто, а їсти – одне задоволення!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курка – 500 гр.
- Капуста білокачанна – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Баклажан – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Курку миємо і ріжемо її кубиками. Обвалюємо їх у перці і солимо. Залишаємо курку просочитися на 10-15 хв. Потім обсмажуємо курячі шматочки на рослинному маслі до золотистої скоринки.
Овочі попередньо промиваємо. Дрібно шаткуємо капусту і також обсмажуємо її з куркою 10 хв.
Цибулю і моркву чистимо. Цибулину ріжемо невеликими кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці. Обсмажуємо їх з капустою і куркою.
Потім нарізаємо кубиками баклажани і помідори, відправляємо на сковороду. Тушкуємо все овочі на помірному вогні ще 25 хв. Пробуємо і додаємо сіль і спеції за смаком.
Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу з баклажанами Овочеве рагу з баклажанами та помідорами Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з куркою Овочеве рагу з м'ясом і баклажанами