Смачне і ароматною повидло зі слив, подрібнених на м’ясорубці приготувати дуже легко. З такою заготівлею впорається навіть починаюча господиня. І баночка апетитного ласощі вже чекає, коли його відкриють!


Інгредієнти: на 4 л.

  • Слива синя – 5 кг
  • Цукор-пісок – 2 кг

Процес приготування:

Приступимо до приготування повидла зі слив через м’ясорубку. Сливи промиваємо водою, розрізаємо плід навпіл і видаляємо кісточки.

Потім пропускаємо сливи через м’ясорубку, утворюють однорідне сливове пюре.

Перекладаємо масу в каструлю і варимо 7-10 хв., потім додаємо цукор, розмішуємо. Варимо повидло 45 хв. і розкладаємо його по стерилізованим банкам. Закатуємо і перевертаємо на кришечки до охолодження.

Приємного апетиту!

Варення з слив Варення зі сливи без кісточок Повидло Повидло зі сливи Повидло зі сливи без кісточок Сливи на зиму