Рубані котлети ідеально поєднуються з будь-яким гарніром. Шматочки курячого м’яса швидко маринуються в спеціях, і в результаті виходить апетитне і ароматне блюдо.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 0,5 кг
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 1 зуб.
- Майонез – 4 ст. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати січені котлети з курячої грудки з крохмалем? Філе промиваємо, очищаємо від жиру і плівки. Потім нарізаємо на дрібні шматочки. Викладаємо в зручну посуд для замішування тіста. Сюди ж додаємо подрібнені часник і цибуля, майонез, сіль і спеції.
Збиваємо в котлетне тісто яйця, насипаємо крохмаль і ретельно перемішуємо масу.
Розігріваємо сковороду, додаємо в неї рослинне масло. Викладаємо рідке котлетне тісто за допомогою столової ложки. Формувати котлети не потрібно, смажимо як оладки з обох сторін. За готовністю стежимо за золотистої скоринки.
Гарячі курячі котлети на крохмалі викладаємо в загальне блюдо і подаємо до столу з вашим улюбленим гарніром. Приємного апетиту!
Котлети з курячого філе на сковороді Котлети з курячого філе шматочками з майонезом Котлети з курячої грудки Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без хліба Курячі котлети з крохмалем ПП січені котлети з курячої грудки