Пропоную приготувати сметанний крем для медового торта. Крем, приготований за цим рецептом, виходить досить густим, ніжним і з щільною консистенцією. Таким кремом найчастіше я пропитываю «Медовик» на бисквитном тесті. Повітряний крем надає торту неймовірний вишуканий смак.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сметана 26% – 500 гр.
- Цукор-пісок – 110 гр.
- Масло вершкове – 90 гр.
Процес приготування:
Готувати сметанний крем для торта Медовик легко! Візьміть необхідну кількість сметани підвищеної жирності і хорошої якості. Заздалегідь отвесьте її, щоб зайва рідина скла, а консистенція стала густою. Отвешенную сметану викладіть в каструлю, додайте необхідну кількість цукрового піску. Каструлю покладіть в каструлю найбільшого діаметру, попередньо наливши в неї холодної води.
На водяній бані проваріть крем, періодично помішуючи, близько 5 хвилин до повного зникнення кристалів цукру-піску.
Потім зніміть крем з вогню і ретельно збийте його міксером.
Після чого додайте необхідну кількість вершкового масла хорошої якості.
Скориставшись віночком, крем ретельно збийте до однорідної гладкої консистенції.
Готовий крем охолодіть при кімнатній температурі, а потім помістіть в холодильник для стабілізації та охолодження приблизно на одну годину. Сметанний крем для медовика використовуйте для просочення улюбленого торта.
Приємного апетиту!
Крем для медовика Крем для медовика з магазинної сметани Крем для торта Крем зі сметани, масла і цукру для торта Медовик Сметанний крем для медовика Сметанно-масляний крем для торта