Рецепт сирного паски без дріжджів дуже простий у приготуванні. Не потрібно робити опару і вичікувати зайвий час. А сир зробить випічку ще більш смачною і повітряної. Спробуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир – 180 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 180 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Горіхи – за смаком
- Родзинки або Курага – за смаком
Процес приготування:
Готувати сирна паска без дріжджів просто! Яйця збиваємо з цукром до утворення пишної піни.
Сир попередньо перетираємо через сито, потім додаємо до яєчної маси. Перемішуємо до однорідності.
Додаємо вершкове масло. Знову збиваємо до однорідності.
В однорідну не дуже густу масу просіваємо борошно. Відразу ж додаємо сіль і розпушувач. Замішуємо тісто.
За смаком додаємо горіхи і сухофрукти. Знову перемішуємо. Викладаємо у форму і випікаємо 40 хвилин при температурі 160 градусів.
Готовий сирна паска дістаємо з духовки. Прикрашаємо за бажанням і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Великодні паски без молока Великодні паски на вершковому маслі паска з родзинками класичний Паски без дріжджів з сиром Паски на Великдень Сирне тісто для пасок Сирні паски з курагою