Трубочки з лаваша з сиром і яйцем будуть у вас оригінальним варіантом гарячої закуски і для святкового столу, і для повсякденного меню. Обсмажені в клярі, вони стануть розсипчастими і хрусткими, з тягучою ароматною сирною начинкою всередині. Сміливо збільшуйте кількість інгредієнтів, так як страва «випаровується» зі столу дуже швидко.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 2 шт.
  • Сир Пармезан – 300 гр.
  • Яйце (варене) – 3 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Сметана – 1.5 ст. л.
  • Майонез – 1.5 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 80 мл
  • Сіль (для кляра) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати трубочки з лаваша з яйцем і сиром. Відварені яйця очистіть від шкаралупи і натріть на крупну тертку. Шматочок твердого сиру натріть на дрібну тертку. Зелена цибуля промийте і дрібно наріжте. Всі ці подрібнені продукти перекладіть в окрему мисочку. Додайте до начинки сметану і майонез.

Ці інгредієнти добре перемішайте ложкою.

Листи лаваша розкладіть на столі і наріжте на великі прямокутники. На кожен шматочок покласти приготовлену начинку.

Потім поверніть лаваш в акуратні трубочки.

В окремій мисочці приготуйте тісто з яєць, молока і дрібки солі.

Трубочки з начинкою умочіть в приготованому клярі.

В сковорідку налийте олію і розігрійте його. Потім обсмажте трубочки з обох боків до золотистої скоринки.

Приготовані трубочки з лаваша з яйцем і сиром перекладіть на порційні тарілки і подайте до столу з гірчицею.

Страва буде не тільки смачним, але і красивим на розрізі.

Приємного апетиту!

Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками Трубочки з лаваша