Трубочки з лаваша з сиром і яйцем будуть у вас оригінальним варіантом гарячої закуски і для святкового столу, і для повсякденного меню. Обсмажені в клярі, вони стануть розсипчастими і хрусткими, з тягучою ароматною сирною начинкою всередині. Сміливо збільшуйте кількість інгредієнтів, так як страва «випаровується» зі столу дуже швидко.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 2 шт.
- Сир Пармезан – 300 гр.
- Яйце (варене) – 3 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля зелена – за смаком
- Сметана – 1.5 ст. л.
- Майонез – 1.5 ст. л.
- Молоко коров’яче – 80 мл
- Сіль (для кляра) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати трубочки з лаваша з яйцем і сиром. Відварені яйця очистіть від шкаралупи і натріть на крупну тертку. Шматочок твердого сиру натріть на дрібну тертку. Зелена цибуля промийте і дрібно наріжте. Всі ці подрібнені продукти перекладіть в окрему мисочку. Додайте до начинки сметану і майонез.
Ці інгредієнти добре перемішайте ложкою.
Листи лаваша розкладіть на столі і наріжте на великі прямокутники. На кожен шматочок покласти приготовлену начинку.
Потім поверніть лаваш в акуратні трубочки.
В окремій мисочці приготуйте тісто з яєць, молока і дрібки солі.
Трубочки з начинкою умочіть в приготованому клярі.
В сковорідку налийте олію і розігрійте його. Потім обсмажте трубочки з обох боків до золотистої скоринки.
Приготовані трубочки з лаваша з яйцем і сиром перекладіть на порційні тарілки і подайте до столу з гірчицею.
Страва буде не тільки смачним, але і красивим на розрізі.
Приємного апетиту!
Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками Трубочки з лаваша