Варення з чорної смородини і аґрусу, ймовірно, саме вітаміновмісні з усіх. Воно поєднує в собі користь двох ягід, тому взимку це ласощі просто необхідно на кухні у кожного. крім своєї безсумнівної корисності це варення ще й дуже смачне, тому не пропустіть цей рецепт і обов’язково спробуйте.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Агрус (червоний) – 400 гр.
- Цукор-пісок – 300 гр.
- чорна Смородина – 50 гр.
- Апельсин – 0.5 шт.
Процес приготування:
Приступимо до готування варення з чорної смородини та аґрусу. Агрус помити, обрізати хвостики, висипати в глибоку каструлю.
Чорну смородину помити, відправити в каструлю до аґрусу.
Апельсин помити, нарізати великими кубиками разом з шкіркою, пересипати до ягід.
Засипати ягоди з апельсином цукром, перемішати. Поставити каструлю на невеликий вогонь.
Довести варення до кипіння, після поварити ще кілька хвилин і зняти з вогню.
Варення з чорної смородини і агрусу закатати в заздалегідь простерилізовані банки, закатати і залишити на зиму.
А можна відразу насолоджуватися чудовим смаком ласощі з чаєм.
Агрус на зиму Варення з агрусу на зиму Варення з аґрусу п'ятихвилинка на зиму Варення з чорної смородини Варення-п'ятихвилинка з чорної смородини