Зазвичай господині готують куряче філе в клярі, однак, щоб урізноманітнити раціон сім’ї, можна звернутися до рецептом відбивних з курячого філе в паніровці. М’ясо, приготоване за цим рецептом, виходить ніжним і соковитим всередині і хрустким і пікантним зовні. Обов’язково спробуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- філе Куряче – 3 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Сухарі панірувальні – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування відбивні з курячого філе в паніровці? Філе помити, просушити на паперовому рушнику, нарізати на невеликі шматочки. Їх відбити, посолити і поперчити.
Яйця трохи збити в окремій ємності, в іншу ємність всипати панірувальні сухарі.
Шматочки філе обваляти в сухарях, потім вмочити в яйці, потім в сухарях.
Смажити відбивні з курячого філе на рослинному маслі з двох боків до утворення золотистої скоринки.
Готові відбивні з курячого філе в паніровці можна подавати з будь-яким гарніром.
Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Відбивні з курячого філе в панірувальних сухарях Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні