Цей рецепт сподобається тим, хто хоче швидко і легко приготувати смачну страву з курячих грудок. Відмінне поєднання всіх інгредієнтів і приготування відбивних в духовці робить це блюдо прекрасним варіантом для сімейного вечері.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча грудка – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Сир Пармезан – 120 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Майонез – 1 ч. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Вершки – 3 ст. л.
- Часник – 3 зуб.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування відбивних з курячих грудок в духовці. Курячу грудку необхідно промити, а потім обсушити (можна скористатися паперовим рушником).
Далі ріжемо м’ясо на шматочки, товщина яких приблизно 1,5 див.
Кожен отриманий шматочок м’яса необхідно відбити з обох сторін.
Всі заготівлі м’яса кладемо в глибоку миску. Додаємо до них майонез, гірчицю, сіль і тиснемо сюди ж зубчики часнику. Все перемішуємо. Поки будемо займатися іншими приготуваннями, м’ясо маринуватися. Включаємо прогріватися духовку, встановивши температурний режим в 200 градусів.
Переходимо до підготовки заправки для відбивних. Сир твердих сортів подрібнюємо на крупній тертці, додаємо до нього куряче яйце і вершки. Перемішуємо. Заправка готова.
Моєму томат, нарізаємо його кружечками і потім ще навпіл.
Ріпчасту цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями.
Невеликою кількістю рослинного масла змащуємо деко, викладаємо на нього мариноване м’ясо. Поверх відбивних розкладаємо нарізаний помідор і цибулю.
Далі покриваємо м’ясо з овочами сирної заправкою і відправляємо відбивні в гарячу духовку на 30 хвилин.
По готовності відбивні будуть мати красиву рум’яну скоринку. Подаємо страву до столу з гарніром або як самостійну страву в теплому вигляді.
Приємного вам апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе в духовці Відбивні з курячого філе з сиром в духовці Курячі відбивні в духовці Курячі відбивні з сиром і помідорами в духовці