Свинячі відбивні з грибами під сиром можна подавати до столу як з гарніром, так і без нього. По суті, це повноцінне гаряче блюдо дуже смачне і поживне.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 350 гр.
  • Сир – 50 – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Печериці свіжі – 150 – 200 гр.
  • Сметана – 50 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Часник сушений – за смаком
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати відбивні зі свинини в духовці з грибами. М’ясо помийте, приберіть великі жирові прошарки, промокніть свинину від рідини паперовими рушниками, наріжте його медальйонами поперек волокон. Кожен шматок загорніть в плівку і відбийте з двох сторін.

М’ясо перекладіть в миску, посоліть і приправте.

Цибулину почистіть від лушпиння, дрібно наріжте і обсмажте до м’якості. Додайте на сковороду до цибулі нарізані скибочками шампіньйони і смажте їх разом 2-3 хвилини, в кінці посоліть і додайте спеції.


Деко змастіть маслом, викладіть на нього м’ясо, на кожен шматок свинини покладіть суміш грибів і цибулі, змастіть сметаною і посипте тертим сиром і знову полийте сметаною.

Запікайте відбивні при 180 градусах 20 хвилин.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Відбивні зі свинини з сиром в духовці Відбивні зі свинини з сиром і цибулею в духовці