Свинячі відбивні з грибами під сиром можна подавати до столу як з гарніром, так і без нього. По суті, це повноцінне гаряче блюдо дуже смачне і поживне.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 350 гр.
- Сир – 50 – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Печериці свіжі – 150 – 200 гр.
- Сметана – 50 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Часник сушений – за смаком
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати відбивні зі свинини в духовці з грибами. М’ясо помийте, приберіть великі жирові прошарки, промокніть свинину від рідини паперовими рушниками, наріжте його медальйонами поперек волокон. Кожен шматок загорніть в плівку і відбийте з двох сторін.
М’ясо перекладіть в миску, посоліть і приправте.
Цибулину почистіть від лушпиння, дрібно наріжте і обсмажте до м’якості. Додайте на сковороду до цибулі нарізані скибочками шампіньйони і смажте їх разом 2-3 хвилини, в кінці посоліть і додайте спеції.
Деко змастіть маслом, викладіть на нього м’ясо, на кожен шматок свинини покладіть суміш грибів і цибулі, змастіть сметаною і посипте тертим сиром і знову полийте сметаною.
Запікайте відбивні при 180 градусах 20 хвилин.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Відбивні зі свинини з сиром в духовці Відбивні зі свинини з сиром і цибулею в духовці