Хочете порадувати сім’ю оригінальним стравою італійської кухні? У цьому вам допоможе рецепт в’ялених помідорів з розмарином. Помідори за цим рецептом виходять такими ніжними, смачними і ароматними, що перед ними не встоїть жоден з ваших домочадців.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Помідори свіжі – 1 кг
- Часник – 3 зуб.
- Часник сушений – 20 гр.
- Розмарин – за смаком
- Чебрець свіжий – за смаком
- Приправа Італійські трави – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло оливкове – 50 гр.
- Масло рослинне – 300 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування в’ялених помідорів з розмарином? Помідори помити, просушити. Розрізати їх навпіл.
Укласти помідори на деко.
Набагато підчепити ложкою м’якоть помідорів, щоб в’ялення проходило швидше.
Посипати помідори сушеним часником, сіллю і італійськими травами за смаком.
Викласти на помідори гілочки чебрецю і розмарину.
В духовку, розігріту до 100 градусів, відправити лист з помідорами на 2 години. Потім зменшити температуру до 80 градусів і готувати ще 4 години.
Пропустити фото 7 і 8. Банку і кришку для в’ялених помідорів стерилізувати. Щільно укласти готові помідори в банку. Часник очистити і покласти в банку до томатів.
Влити в банку оливкову олію, потім доверху наповнити банку рослинним маслом. Закрити банку кришкою.
Ароматні в’ялені помідори з розмарином готові до вживання! Приємного апетиту!
В'ялені помідори В'ялені помідори в духовці В'ялені помідори в оливковій олії В'ялені помідори в олії В'ялені помідори з олією і часником В'ялені помідори на зиму