Солити форель одного разу пробувала кожна господиня. Смак філе багато в чому залежить від спецій, які були використані. Якщо ви хочете отримати чистий рибний смак, то використовуйте тільки сіль. Приємний пряний солодкий присмак додадуть форелі цукор та інші спеції.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Філе форелі – 0,5 кг
  • Сіль – 1 – 1.5 ст. л.

Процес приготування:

Як засолити форель без цукру? Форель помийте, обсушити паперовими рушниками, відокремте філе від шкіри.

З філе акуратно вийміть великі кісточки.

Філе форелі добре обваляйте в солі.

Добре просолене філе покладіть в пластикову або скляну ємність, закрийте кришкою і поставте в холодильник.

Через 12 годин можна зняти пробу з засоленої форелі. Її можна використовувати в приготуванні різних закусок.

Приємного апетиту!

Засолювання риби Солона форель Суха засолювання форелі Як засолити форель шматочками