Смачна солена форель в домашніх умовах – реально. З таким рецептом впорається кулінар будь-якого рівня і у вас під рукою завжди буде інгредієнт для красивих бутербродів і салатів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Форель – 500 гр.
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 0.66 ст.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло оливкова – 50 мл
- Коріандр – 1 ч. л.
- Гірчиця французька – 0,5 ч. л.
- Петрушка – за смаком
Процес приготування:
Як засолити форель шматочками в домашніх умовах швидко і смачно? Тушку форелі помийте і обсушіть паперовими рушниками.
Наріжте форель тонкими шматочками.
Подрібніть зерна коріандру. Змішайте сіль крупного помелу з цукром і коріандром.
Кожен шматочок форелі змастіть пряною сумішшю і складіть їх в миску. Миску, затягніть харчовою плівкою і поставте в холодильник на 2 дні.
Цибулину очистіть і наріжте тонкими кільцями, полийте оливковою олією і посипте сіллю. Викладіть шматочки форелі на плоске блюдо, додайте цибулю і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Засолювання риби Солона форель Страви з риби Суха засолювання форелі Як засолити форель шматочками