Оригінальна закуска з червоної риби виходить з додаванням пікантного ріпчастої цибулі. Продукти легко засолити в домашніх умовах, після чого вони стануть смачним частуванням і прикрасою вашого столу.
Інгредієнти: на 13 порц.
- Філе горбуші – 1 кг
- Вода – 2 ст.
- Сіль – 90 гр.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – 120 мл
Процес приготування:
Як засолити горбушу з цибулею? Філе червоної риби розморожуємо, очищаємо при необхідності і промиваємо під проточною водою.
філе Розрізаємо на невеликі рівні шматочки.
Кип’ятимо воду, розчиняємо в ній сіль і даємо рідини охолонути до теплого стану. Тут наполягаємо шматочки горбуші протягом 20-25 хвилин.
В цей час очищаємо цибулю і тонко нарізаємо його. Зручно це робити півкільцями.
Виймаємо рибу з води, з’єднуємо її з цибулею, спеціями і поливаємо рослинним маслом. Наполягаємо в холодильнику 10-12 годин і подаємо до столу!
Засолювання риби Як засолити горбушу в маслі Як засолити горбушу в розсолі Як засолити горбушу шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах