Ніжний і повітряний заварний крем легко приготувати з молока, борошна та яєць. Ласощі доповнить ваш домашній медовий торт, а на процес готування не піде багато часу.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Готувати заварний крем для медового торта з молока з борошном і яйцями легко! У глибокій каструлі або сотейнику з’єднуємо яйця, цукор і борошно.
Збиваємо до однорідної маси без грудочок.
Вливаємо молоко, розмішуємо і переставляємо масу на плиту. Варимо на повільному вогні і безперервно перемішуємо. Завершуємо підготовку, коли крем стане густим.
В гарячий продукт викладаємо розм’якшене вершкове масло і гарненько розмішуємо. Після чого даємо заготівлі охолонути до кімнатної температури.
Заварний крем для медового торта готовий, можна використовувати для обмазування шарів.
Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Класичний заварний крем для медовика Крем для медовика Крем для торта Медовик без сметани