Хочете побалувати себе і своїх близьких солоденьким, але вважаєте неможливим знайти натуральне ласощі, яке не містить шкідливі консерванти? Приготуйте це ласощі самі: желе з малини з агар – агаром. Цей корисний ягідний десерт можна вживати як окремо, так і в якості смачної начинки для пирога, бісквітного торта, тістечка, печива, млинців. Великою перевагою цього ласощі крім прекрасного смаку і приємного ягідного аромату є простота приготування. І все це за мінімальну кількість часу.


Інгредієнти: на 0.2 л.

  • Малина заморожена – 300 гр.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Агар-агар – 3,5 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати желе з малини з агар-агаром? Дайте постояти малині деякий час при кімнатній температурі. Малина має розтанути і пустити сік.

Невелику кількість малинового соку відлийте в окрему ємність і з’єднайте його з агар-агаром. Все ретельно перемішуємо.

В чашу блендера відправляємо малину, цукор і суміш малинового соку з агар-агаром. У нас повинна вийти однорідна маса.

Отриману масу переливаємо в каструлю або металеву миску і ставимо на повільний вогонь. Після того, як маса закипить, її необхідно поварити ще три хвилини. У процесі варіння не забувайте постійно помішувати вміст миски.

Джем з малини з агар-агаром готовий. Його можна вживати як самостійний десерт, так і в якості начинки для випічки.

Варення з малини Желе з малини Желе на зиму