Легкий жульєн з креветками під вершковим соусом і рум’яної сирної шапкою оцінять любителі морепродуктів і здорового харчування. Це низькокалорійне блюдо, але при цьому ситне і смачне.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Креветки свіжі – 140 гр.
- Сметана – 100 гр.
- Сир Тофу – 40 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати жульєн ПП рецепт? Креветки при необхідності розморозьте, промийте і покладіть в глибоку миску.
Залийте в миску окріп на 7 хвилин.
Зніміть панцир з креветок і покладіть у форму для запікання.
У воду, яка залишилася після замочування креветок, покладіть сметану.
Всипте крохмаль і добре перемішайте.
Перелийте вершковий соус у форму з креветками.
Якщо м’який тофу-перекладіть у форму, якщо він твердий – натріть на тертці і всипте у форму.
Поставте форму в гарячу духовку при 160 градусах на 50 хвилин.
Дістаньте корисний і ароматний жульєн і насолоджуйтеся!
Приємного апетиту!
Жульєн Жульєн без грибів Жульєн з сметаною