Жульєн зі свининою в горщиках – універсальне блюдо, яке чудово впишеться не тільки в майбутнє, але і в повсякденне меню. Блюдо відрізняється ситністю, прекрасним смаком і простотою у приготуванні.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Печериці свіжі – 500 гр.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Бульйон – 200 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Готувати жульєн зі свининою в горщиках легко! Для початку необхідно промити гриби, потім нарізати їх слайсами і відправити на сковорідку.
Тушкуємо гриби до тих пір, поки в них не випарується рідина.
Після цього до грибів додаємо нарізану кубиками цибулю і тушкуємо вміст сковорідки ще сім хвилин.
Свинину необхідно нарізати шматочками середньої величини, потім обсмажити її разом зі спеціями, сіллю і борошном протягом семи хвилин, після цього в тушковану свинину додати сметану і бульйон. Всі протушиваем протягом п’ятнадцяти хвилин.
Потім отриману масу з’єднайте з тушкованими грибами і цибулею. Тримаємо все на невеликому вогні протягом чотирьох хвилин.
Вміст сковорідки розкладаємо в горщики, присипаючи зверху тертим сиром. Далі відправляємо горщики в духовку і запікаємо протягом п’ятнадцяти хвилин при температурі 180 градусів.
Блюдо готове до вживання. Рекомендуємо порціонну подачу.
Жульєн в горщиках Жульєн з грибами Жульєн з грибами в духовці класичний Жульєн з грибами і сиром в духовці Жульєн з печериць Жульєн класичний