Білково-заварний крем – один з самих кращих кремів для прикраси тортів і інших домашніх десертів. Він виходить пишним, щільним і добре тримає форму.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Ванілін – 10 гр.
  • Лимонна кислота – 1 щіпка

Процес приготування:

Щоб приготувати білково-заварний крем на водяній бані для прикраси торта, білки відокремте від жовтків.

До білків додайте цукор, ванільний цукор і лимонну кислоту.

Збийте ці інгредієнти міксером або віночком, щоб вони перемішалися, вам знадобиться 2-3 хвилини для цього.

Помістіть білкову масу на водяну баню. Збивайте крем 10-12 хвилин, поки вона не збільшиться в об’ємі і не загусне.

Зніміть миску з водяній бані і ще 4-5 хвилин продовжуйте збивати.

Крем повинен бути білим, повітряним, що нагадує зефір. Перед тим, як приступити до прикраси десерту, охолодіть крем.

Приємного апетиту!

Білковий заварний крем для торта Білковий крем для прикраси торта Білковий крем для торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта