Ароматну і в міру солону закуску, нагадує сьомгу, можна приготувати з горбуші. Завдяки невеликим шматочках, засолювання страви відбудеться досить швидко. Оцініть оригінальний рецепт!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Горбуша – 250 гр.
- Зелень – за смаком
- Цукор-пісок – 30 гр.
- Сіль – 60 гр.
- Вода – 2 склянки
- Перець чорний горошок – 14 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
Процес приготування:
Рецепт солоної горбуші шматочками під сьомгу простий у приготуванні! Для приготування використовуйте невелику тушку або великий стейк. Заздалегідь розморожуємо продукт.
При необхідності очищаємо шкіру від лушпиння.
Потім промиваємо інгредієнт, нарізаємо і видаляємо всі кісточки.
За смаком вибираємо трохи ароматної зелені і подрібнюємо її.
З’єднуємо зелень зі спеціями: лавровими листками і горошинами чорного перцю.
На дно підходящої ємності відправляємо частину спецій, потім викладаємо рибу і знову посипаємо її спеціями.
В теплій кип’яченій воді розчиняємо цукор і сіль. Поливаємо рідиною шматочки горбуші. Наполягаємо 3-4 години в прохолодному місці.
Через деякий час зливаємо розсіл, промиваємо червону рибу і подаємо до столу!
горбуша Солона під сьомгу Засолювання риби Страви з риби Як засолити горбушу шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах