Якщо вдома немає м’ясорубки або кухонного комбайна, кабачки для ікри можна звичайним ножем нарізати невеликими кубиками. З приправ рекомендується вибирати прянощі без різкого запаху, також вітається додавання зелені.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Кабачки – 1,3 кг
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Цукор-пісок – 1,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Томатний соус – 2 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Часник – 1 зуб.
  • Оцет столовий 9% – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати кабачкову ікру в мультиварці кубиками? Овочі помити і почистити, з кабачків вийняти насіння і м’якоть.

Моркву порізати круглими тонкими пластинками, цибулю – півкільцями або кубиками.

Кабачки порізати на кубики невеликого розміру. Часник потерти на дрібній тертці.

Висипати в чашу мультиварки кабачки, всипати сіль. Дати постояти півгодини, з кабачків виділиться рідина.

Додати до кабачків цибулю та моркву, сіль, цукор. Влити оливкову олію, томатний соус, всипати приправу.

Встановити в мультиварці режим «Гасіння» і томити ікру приблизно 2 години, не забувши закрити кришку. За 1 хв. до закінчення приготування відкрити кришку, покласти пропущений через прес часник і влити оцет. Варити ще 1 хв, розлити по стерильним банкам і закатати. Остудити в перевернутому вигляді і поставити в підвал.

Приємного апетиту!

Кабачки в мультиварці Кабачки для схуднення Кабачки на зиму Кабачки на зиму пальчики оближеш Кабачкова ікра в мультиварці Кабачкова ікра з часником Консервовані кабачки