Якщо вдома немає м’ясорубки або кухонного комбайна, кабачки для ікри можна звичайним ножем нарізати невеликими кубиками. З приправ рекомендується вибирати прянощі без різкого запаху, також вітається додавання зелені.
Інгредієнти: на 1 л.
- Кабачки – 1,3 кг
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Цукор-пісок – 1,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Томатний соус – 2 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Часник – 1 зуб.
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати кабачкову ікру в мультиварці кубиками? Овочі помити і почистити, з кабачків вийняти насіння і м’якоть.
Моркву порізати круглими тонкими пластинками, цибулю – півкільцями або кубиками.
Кабачки порізати на кубики невеликого розміру. Часник потерти на дрібній тертці.
Висипати в чашу мультиварки кабачки, всипати сіль. Дати постояти півгодини, з кабачків виділиться рідина.
Додати до кабачків цибулю та моркву, сіль, цукор. Влити оливкову олію, томатний соус, всипати приправу.
Встановити в мультиварці режим «Гасіння» і томити ікру приблизно 2 години, не забувши закрити кришку. За 1 хв. до закінчення приготування відкрити кришку, покласти пропущений через прес часник і влити оцет. Варити ще 1 хв, розлити по стерильним банкам і закатати. Остудити в перевернутому вигляді і поставити в підвал.
Приємного апетиту!
Кабачки в мультиварці Кабачки для схуднення Кабачки на зиму Кабачки на зиму пальчики оближеш Кабачкова ікра в мультиварці Кабачкова ікра з часником Консервовані кабачки