Дуже приємний і освіжаючий компот, де всі інгредієнти приємно доповнюють смак один одного. Такий напій виходить неймовірно смачним, корисним і красивим, а готується він досить просто і швидко.
Інгредієнти: на 3 л.
- Груша – 2 шт.
- Яблука – 2 шт.
- Чорноплідна горобина – 1,5 склянки
- Цукор-пісок – 250 гр.
- Лимонна кислота – 1 ч. л.
- Вода – 2,5 л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування компоту з груші, яблук і черноплодки на зиму на 3-х літрову банку. Яблука і груші промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Чорноплідну горобину перебираємо і також промиваємо.
Викладаємо фрукти на дно простерилізованій банки, зверху розміщуємо ягоди.
Насипаємо в банку цукор і лимонну кислоту.
Заливаємо фруктово-ягідне асорті окропом і закатуємо банку стерилізованими кришками.
Банку перевертаємо, закутуємо і залишаємо остигати, після чого відправляємо на зберігання в прохолодне місце. Приємного апетиту!
Компот з груш на 3-х літрову банку Компот з груш на зиму Компот з яблук на 3-х літрову банку Компот з яблук на зиму Компоти