Котлети, приготовлені з індички і курки, виходять дуже ніжними та смачними. Поєднання індички і курки – завжди безпрограшний варіант! Такі ніжні і м’які котлети не тільки внесуть різноманітність у раціон сім’ї, їх також можна приготувати і для святкового столу. Смак таких котлет підкорить всіх гостей!
Інгредієнти: на 10 порц.
- Філе індички – 400 гр.
- Куряче філе – 400 гр.
- Кріп – 50 гр.
- Петрушка – 50 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сметана – 100 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати котлети з індички і курки? Філе індички і курки необхідно пропустити через м’ясорубку і отримати фарш для котлет. Разом з м’ясом подрібніть в м’ясорубці і очищений ріпчасту цибулю.
Ретельно промийте кріп і петрушку, дрібно поріжте зелень.
В ємність з фаршем і цибулею вбиваємо яйце, викладаємо подрібнений кріп і сметану. За бажанням сметану можна замінити вершками.
Приправте всі інгредієнти сіллю і чорним меленим перцем.
Ретельно вимішуємо фарш.
Вологими руками сформуйте котлети і обсмажте їх на рослинному маслі. Сковороду перед цим необхідно прогріти.
Котлети з індички і курки готові до вживання!
Приємного вам апетиту!
Котлети з індички на сковороді Котлети з курячого філе Котлети з курячої грудки Курячі котлети Курячі котлети без борошна Курячі котлети без панірувальних сухарів