Ніжний і щільний крем для домашніх тортів виходить з кисломолочного сиру. Ласий продукт стане смачним і в міру солодким прикрасою вашого десерту. Спробуйте простий і оригінальний рецепт.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Сир сирний – 300 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Ванілін – 1 щіпка
Процес приготування:
Як почати готувати крем з кисломолочного сиру для прикраси торта? Підготуємо продукти за списком. Вершкове масло спершу разрежем на шматочки, щоб воно швидше стало м’яким.
В глибоку миску занурюємо шматочки масла, сюди ж висипаємо цукрову пудру і щіпку ваніліну. Збиваємо вміст до однорідної і гладкого складу.
Тепер викладаємо сирний сир і продовжуємо збивати масу.
Коли отримаємо щільний крем, акуратно розмішуєм його лопаткою знизу вгору для більшої легкості.
Сирний крем готовий до використання. Для того, щоб прикрасити торт, занурте продукт в кондитерський шприц.
Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Крем-чіз на олії для торта