Крем з сирного крему рікотти виходить приголомшливою ніжним, повітряним і неймовірно смачним. Густа, м’яка текстура, відмінно підходить для вирівнювання торта. Також крем можна використовувати як начинку. Десерт з нею просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кориця – 1 ч. л.
- Цукрова пудра – 40 гр.
- Сир Рікотта – 250 гр.
- Шоколад темний – 20 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування крему з рікотти для вирівнювання торта? Шоколад подрібнюємо за допомогою дрібної тертці в шоколадну крихту.
З’єднуємо сирний рікотту, цукрову пудру і корицю. Збиваємо продукти з допомогою міксера, щоб вийде однорідний, густий крем.
Додаємо шоколадну крихту і перемішуємо. Ставимо крем в холодильник на 1-1,5 години.
Приємного апетиту!
Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для торта Торти Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта