Крем з сирного крему рікотти виходить приголомшливою ніжним, повітряним і неймовірно смачним. Густа, м’яка текстура, відмінно підходить для вирівнювання торта. Також крем можна використовувати як начинку. Десерт з нею просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кориця – 1 ч. л.
  • Цукрова пудра – 40 гр.
  • Сир Рікотта – 250 гр.
  • Шоколад темний – 20 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування крему з рікотти для вирівнювання торта? Шоколад подрібнюємо за допомогою дрібної тертці в шоколадну крихту.

З’єднуємо сирний рікотту, цукрову пудру і корицю. Збиваємо продукти з допомогою міксера, щоб вийде однорідний, густий крем.

Додаємо шоколадну крихту і перемішуємо. Ставимо крем в холодильник на 1-1,5 години.

Приємного апетиту!

Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для торта Торти Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта