Відбивні роблять з будь-якого виду м’яса. М’ясне блюдо виходить ніжним і смачним. Відбивні подають з гарніром або як самостійне блюдо, прикрашене свіжими овочами та зеленню. Я пропоную приготувати курячі відбивні без яєць в духовці. Блюдо виходить дієтичним і низькокалорійним.
Інгредієнти: на 8 порції.
- філе Куряче – 4 шт.
- Мед – 40 гр.
- Гірчиця – 30 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Майонез – 50 гр.
- Перець червоний мелений – за смаком
- Паприка – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати курячі відбивні без яєць? Приготуйте маринад. У невеликій ємності змішайте гірчицю, майонез, мед, рослинне масло, червоний перець і паприку. Добре перемішайте.
Часник очистіть від лушпиння, подрібніть за допомогою ножа, дрібної терки або видавити через прес.
Додайте в маринад, посоліть і ретельно перемішайте.
Куряче філе ретельно промийте, просушіть паперовими рушниками.
Розріжте уздовж. Накрийте харчової плівкою і відбийте кухонним молоточком. Присипте улюбленими приправами.
Куряче м’ясо викладіть в підготовлений маринад і залиште на 1 годину.
Деко застеліть папером для випічки або фольгою. Викладіть замариноване куряче м’ясо.
що Залишився маринад розподіліть зверху. Помістіть деко в добре розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Готові відбивні вийміть з духовки. Подавайте порційно зі свіжими овочами та зеленню.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці