Відбивні роблять з будь-якого виду м’яса. М’ясне блюдо виходить ніжним і смачним. Відбивні подають з гарніром або як самостійне блюдо, прикрашене свіжими овочами та зеленню. Я пропоную приготувати курячі відбивні без яєць в духовці. Блюдо виходить дієтичним і низькокалорійним.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • філе Куряче – 4 шт.
  • Мед – 40 гр.
  • Гірчиця – 30 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Майонез – 50 гр.
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати курячі відбивні без яєць? Приготуйте маринад. У невеликій ємності змішайте гірчицю, майонез, мед, рослинне масло, червоний перець і паприку. Добре перемішайте.

Часник очистіть від лушпиння, подрібніть за допомогою ножа, дрібної терки або видавити через прес.

Додайте в маринад, посоліть і ретельно перемішайте.

Куряче філе ретельно промийте, просушіть паперовими рушниками.

Розріжте уздовж. Накрийте харчової плівкою і відбийте кухонним молоточком. Присипте улюбленими приправами.

Куряче м’ясо викладіть в підготовлений маринад і залиште на 1 годину.

Деко застеліть папером для випічки або фольгою. Викладіть замариноване куряче м’ясо.

що Залишився маринад розподіліть зверху. Помістіть деко в добре розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Готові відбивні вийміть з духовки. Подавайте порційно зі свіжими овочами та зеленню.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці